Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Over Monnens en Partners
 

Onze missie: ondernemers zelfvertrouwen geven

Ondernemen is geen vak waarvoor u kan studeren of promoveren. U moet het vooral durven en doén. Natuurlijk kan u erin groeien. U kan er zelfs in bloeien. U hebt alleen een beetje vertrouwen nodig om eraan te beginnen. Dat, en de juiste partners die u begeleiden, adviseren en helpen. Daarom bestaat Monnens & Partners. Om u naast boekhouding en fiscaal advies ook business coaching, bemiddeling en persoonlijke begeleiding te bieden. We noemen dat ons vierpijlermodel. Maar tot daar de dure woorden. U moet vooral onthouden dat u een menselijk, financieel beheer voor uw bedrijf krijgt op basis van onze vernieuwende dienstenmix. Meer daarover leest u hier. Daarmee krijg u van ons het hele pakket waarmee we eerst de ondernemer en zo de onderneming versterken. Want pas wanneer u vooruitgaat, groeit uw bedrijf.

Onze visie:

Ondernemers zijn de belangrijkste bouwstenen van onze bedrijven en dus van onze economie. Uit de dromen, plannen, ambities, avonturen en ideeën van ondernemers ontstaan groei, geluk, plezier, welvaart en welzijn. Vandaag is de wereld complexer dan gisteren. Dat brengt nieuwe risico’s maar gelukkig ook nieuwe kansen met zich mee. Om daar het volle potentieel van te benutten, is er nood aan meer persoonlijke verbondenheid tussen onze cliënten-ondernemers en ons team van boekhouders, fiscalisten, juristen en business-coaches. Daarom werken we met een vernieuwend vierpijlermodel waarmee we niet alleen financiële maar ook maatschappelijke en menselijke waarde creëren. Onze cliënten zijn ondernemers, mensen, mannen, vrouwen, familievaders en –moeders die we graag adviseren en begeleiden tijdens die fantastische levensreis die een onderneming hen en hun naasten biedt. Zij rekenen op ons, onze expertise en coaching. Als ondernemers groeien, groeien bedrijven. Groei met ons mee.

financiële, maatschappelijke en menselijke waarde creëren

financiële, maatschappelijke en menselijke waarde creëren
Onze historiek:

van familiebedrijf tot bedrijvenfamilie

Monnens & Partners is gestart in 1968 als een boekhoudkantoor dat snel evolueerde en van vader op zoon overging in 1996. Vandaag zijn we gegroeid tot een onderneming van 16 mensen geleid door accountant-fiscalist-jurist Rik Monnens en zijn team van boekhouders, fiscalisten, juristen en business-coaches. We werken voor kleine en grote bedrijven maar vooral met de ondernemers achter die ondernemingen. Samen vormen we een netwerk dat waarde toevoegt vanuit een gedeelde visie op mens en werk. Cliënten zijn onze partners. Onze naam: Monnens & Partners.