Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Zijn uw algemene voorwaarden op maat gemaakt?
 

Zijn uw algemene voorwaarden op maat gemaakt?

Algemene voorwaarden vormen een belangrijk kader voor de juridische relatie die u als ondernemer hebt met uw contractspartijen. De rechten en plichten van koper en verkoper worden hier namelijk op gestructureerde manier in opgenomen. In geval van betwistingen kunnen algemene voorwaarden helderheid en duidelijkheid scheppen.

Wanneer algemene voorwaarden op maat van uw onderneming en juridisch correct worden opgesteld kunnen ze uw contractuele positie aanzienlijk versterken en u bovendien tijd en geld besparen.

Wanneer algemene voorwaarden echter niet correct worden opgesteld en niet goed worden afgestemd op uw specifieke situatie en onderneming kunnen ze in bepaalde gevallen zelfs nadelig werken en uw contractuele positie bovendien verzwakken.

Het is daarom niet aan te raden om zomaar algemene voorwaarden van het internet te plukken. Deze algemene voorwaarden zijn namelijk niet aangepast aan uw specifieke onderneming en situatie. U hebt bovendien geen enkele garantie dat deze algemene voorwaarden juridisch correct werden opgesteld.

Indien gewenst kunnen wij u bijstaan in de redactie en nazicht van uw algemene voorwaarden zodat u er zeker van bent dat uw algemene voorwaarden in uw voordeel werken en niet in uw nadeel.

Afbeeldingen

Naar overzicht