Coaching en bemiddeling

Zoekt u een oplossing in complexe dossiers of bent u op zoek naar een businesscoach voor u of uw onderneming, wij begeleiden u met de juiste adviezen.

Maak een afspraak
Coaching en bemiddeling

Bemiddeling

Monnens & Partners is uw ideale partner in bemiddeling. We zoeken samen naar de beste oplossing en werken alles uit binnen een correct wettelijk kader. Hiermee vergemakkelijken we werkwijzen en behouden we een neutrale kijk op zakelijke conflicten.

Doorbreek de impasse en kies voor bemiddeling

Als bemiddelaar brengen we alle informatie in kaart rond uw probleem of conflict. We blijven onafhankelijk en geven heldere inzichten die leiden tot bruikbare oplossingen. We houden rekening met de haalbaarheid en wettelijke bepalingen om escalatie en conflicten te voorkomen.

Business coaching

Bij Monnens & Partners gaat de dienstverlening nog een stapje verder. We gidsen u door complexe dossiers en zijn het aanspreekpunt voor uw onderneming. Zo kunt u zich focussen op de groei van uw onderneming.

Businesscoach

Monnens & Partners helpt u bij de opstart en de verdere groei van uw onderneming. We maken analyses en werken financiële modellen uit. We helpen met het opstellen van diverse contracten of onderhandelen mee met stakeholders.  We begeleiden u met overnames en houden altijd de focus op het bedenken van oplossingen.

Laat u bijstaan door een ervaren partner die u helpt met de visie en de toekomstige noden van uw onderneming.

Uw activiteit stopzetten

Monnens en Partners helpt u bij de stopzetting van uw onderneming of begeleidt u bij een overname. Vertrouw op onze jarenlange ervaring om de best mogelijke oplossing te bekomen voor uw toekomst.

Vragen?

Nood aan een heldere visie

Monnens & Partners optimaliseert uw onderneming en ondersteunt u met heldere inzichten zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming.

Maak een afspraak