Eerst was er de mens en later de cijfers en getallen.
Zie daar onze filosofie als het om juridische en fiscale zaken gaat.
Al werken wij met cijfers en getallen, toch blijft de mens nummer één!
De alchemie tussen welzijn en welvaart is bij ons net zo
natuurlijk geordend als oorzaak en gevolg.

Persoonlijke verbondenheid creëert welzijn, en welzijn schept welvaart.

Vertrouwde sparringpartners IN fiscale en juridische zaken

Een natuurlijke reflectie van deze filosofie vinden we in een bijenkorf, waarin alles tot in detail is doordacht. Ook de ultieme samenwerking in de bijenkorf is een weerspiegeling van ons functioneren, waarbij het menselijk aspect hoge prioriteiten kent. Dat is de reden waarom we eerder als ware sparringpartners worden ervaren dan als een boekhoudkantoor dat juridisch en fiscale zaken behartigt. Dat doen we trouwens uitmuntend. Er is meer, veel meer ; we munten ook uit in begrip voor de mensen achter de cijfers en getallen. Onze missie is dienstbaarheid en dienstverlening op een hoger niveau brengen.

MONNENS EN PARTNERS

 

Fiscaal advies

Met actuele kennis van zaken in fiscaliteit adviseren wij u desgewenst in het belang van uw dossier of beantwoorden graag uw specifieke vragen. Uiteraard hebben aangiftes personen- en vennootschapsbelasting geen geheimen voor ons.

BOEKHOUDING

Of het nu gaat om enkelvoudige of dubbele boekhouding, wij verzorgen uw administratie van a tot z, inclusief BTW-aangifte, de neerlegging van de jaarrekening met bijbehorende jaarverslagen, ...

Juridisch advies

Dankzij jarenlange ervaring in o.a. handelsrecht, vennootschapsrecht, sociaal recht en arbeidsrecht kunnen wij juridische topadviezen geven aan zowel ondernemers als natuurlijke personen.

Bedrijfsadvies

Er staat geen maat op onze bedrijfsadviezen inzake rentabiliteitsanalyses, financiële planning, fusies en splitsingen, successieplanning ...etc. Samengevat : wij begeleiden u vanaf de ontwikkeling van het idee om uw zaak uit de grond te stampen, tot aan een eventuele overdracht.

Coaching

Wij helpen u graag op basis van gelijkwaardigheid om problemen te herkennen als louter uitdagingen. Of het nu gaat om business coaching of persoonlijke coaching, wij motiveren, activeren, evalueren en wijzen u graag de weg om uw doelen te bereiken.

STRUCTUUR & ORGANISATIE
STERKT EEN
GEZOND
BEDRIJF

 

Missie

Elke bedrijfsleider heeft behoefte aan een vertrouwenspersoon die hem bijstaat om zich verder te ontwikkelen op het vlak van welzijn en welvaart.

Visie

Gelijkwaardigheid voor mensen binnen en buiten onze organisatie voert de boventoon in ons dienstenpakket. Dienstbaarheid die functionaliteit in boekhouden en accountancy overstijgt. Verbondenheid boven cijfermatig contact. Dat creëert een meerwaarde die niet in cijfers uit te drukken is.

dienstverlening op een hoger niveau
brengen

 

DE UNIEKE SAMENWERKING
IN ONZE CLUSTERS

genereert het ultieme fiscaal en juridisch advies

 

    NAUWKEURIGHEID IN COMBINATIE
MET BEGRIP EN GEVOEL

voor de mens achter de komma

 

INTERMENSELIJKE RELATIES

in de breedste zin van het woord is ons op de huid geschreven

 
 
 
 
 
 
 
 

Monnens & Partners bvba
Weertersteenweg 158
B-3680 Maaseik

T. +32(0)89 56 57 01
F. +32(0)89 56 26 44
info@monnensenpartners.be